Nowe oblicze TVP ?

Korekta 06 02 2009/18:00:  Co do Szczecina to informacje na razie okazały się nieco mylące. Więcej będzie wiadomo 09.02.2009.

Po nieco przydługawej przerwie kilka słów. Jak widać - TVP stawia na ludzi młodych, przebojowych i w ogóle małych supermanów. To pokazuje przykład zmiany na stanowiskach jak w warszawce tak i w Szczecinie. Gratuluje jednak panu “czy minuty” nowego stanowiska. Jeśli tylko nie będzie miał na drugie imię “oszczędność”, jak by życzyła sobie tego centrala, być może cokolwiek zdziała. Wiem, wiem, to tylko pobożne życzenia. (uprzedzając głosy niezadowolonych). Ciekawi mnie jednak wysokość odpraw z poprzednich kontraktów. Ale może zbyt dociekliwy jestem? Przecież TVP rządzi naczelna zasada oszczędności. Cóż za herezje ja tu wypisuję.

Co do warszawki, trudno mi cokolwiek ocenić, zresztą trochę by było to bez sensu. Pewnych rzeczy trzeba nie zauważać, inaczej by trzeba spędzić duuużo czasu w toalecie, zajmując się owocnym oddawaniem treści wchłoniętych w ostatnim czasie. I to niekoniecznie przez dolne partie. Zresztą jeśli chodzi o partię, już samo to słowo dużo tłumaczy.

06 02 09 14:42 Opinie i komentarze.

Leave a Reply